Over Sportmassage Hengelo

Welkom op de website van Sportmassage Hengelo!

Voor een goede sportmassage ben je bij Sportmassage Hengelo in goede handen.

Ik ben Jorina Janssen-Braamhaar, sinds 2013 gediplomeerd en gelieerd NGS sportmasseuse. Sinds juni 2018 ben ik tevens sportzorgmasseur! Daarnaast ben ik in 2008 afgestudeerd aan de CALO. Mijn werkzaamheden in het onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding combineer ik met mijn werk als sportzorgmasseur en het verzorgen van hardloopclinics.

Sporten is een belangrijke bezigheid in mijn leven. Door mijn hobby`s schaatsen, wielrennen, mountainbiken, skiën en hardlopen ben ik mij steeds meer gaan interesseren in ons bewegingsapparaat. De laatste jaren ben ik zelf succesvol als hardloopster en dit geeft mij ook erg veel energie en plezier. Ik breng dit dan ook graag over op anderen.

Mijn belangrijkste taak is blessurepreventie, dat staat voor “het gezonde lichaam gezond houden”. Mijn doel is dus het treffen van maatregelen ter verbetering van de conditie en ter voorkoming en/of vermindering (recidivering) van blessures en aandoeningen.

‘Je hoeft geen sport professional te zijn om zuinig op je lichaam te zijn’.

Meer over de voordelen en de meerwaarde van mij als sportzorgmasseur kun je lezen op de pagina Behandelingen.

Openingstijden (alleen op afspraak);
Vanwege zwangerschapsverlof en verhuizing is de praktijk momenteel gesloten tot eind januari 2022. Houd deze website in de gaten voor meer informatie . 

Sport(zorg)masseur, sportverzorger, EHB(S)0’er nodig…
Voor sporttoernooien, wedstrijden, trainingsstages en/of evenementen?
Geïnteresseerd in hardloop clinics voor bedrijven of individueel?
Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zorgverzekering
Sportmassage Hengelo is aangesloten bij de ‘NGS klachtenservice WKKGZ‘ en SCAS geregistreerd.
(Een deel van de) diensten verricht door mij als sportzorgmasseur worden door de zorgverzekeraars vergoed. Meer over de aansluiting bij het SCAS register, vind je hier.

Meer informatie kun je vinden op deze website. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan kan dat door middel van het invullen van het contact formulier of door te bellen.