Tarieven

Vanaf 1 oktober 2017 zijn de volgende tarieven van toepassing:

20 min € 25,00
30 min € 30,00
45 min € 40,00
60 min € 55,00

Kortingskaart 5 behandelingen (1 jaar geldig)
20 min € 115,00
30 min € 135,00
45 min € 185,00
60 min € 260,00

Cadeaukaart vanaf € 25,00

De tarieven zijn incl. BTW.

Intake (voorafgaand aan eerste behandeling, extra kosten € 15,00)
Bij de eerste behandeling zal ik een anamnese (vragenlijst) afnemen. Doel van deze anamnese is om inzicht te krijgen in het belasting- en belastbaarheidsvraagstuk en of er eventuele contra-indicaties aanwezig zijn. In dat laatste geval, zal ik moeten doorverwijzen.

Vervolgens verricht ik een algehele inspectie (beoordeling van de lichaamshouding en de oppervlakte anatomie) om indruk te krijgen over de algehele statiek, uiterlijke kenmerken en eventuele contra-indicaties. Tot slot maakt het uitgebreide functieonderzoek deel uit van de intake procedure. Door middel van dit onderzoek verkrijg ik een indruk van de werking van het bewegingsapparaat (met name van de spieren en de gewrichten).

In overleg wordt vervolgens de behandeling of het behandeltraject afgestemd. Al naar gelang de aard van de klachten, kan ook nog gekozen worden voor het aanleggen van tape of een bandage.

Van tevoren douchen is gewenst *.
Betaling graag contant, na afloop van de behandeling *.
Bij verhindering dient tenminste 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht *.

Er is geen verwijzing nodig om van de sportmassage-behandeling gebruik te maken.

* Algemene voorwaarden

Taping
Voor taping gelden aparte prijzen, afhankelijk van hoe uitgebreid de taping is, met een minimum van € 10,00. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor alleen tapen.

Sportverzorging
Op zoek naar een sportverzorger voor sporttoernooien en/of evenementen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zorgverzekering
Sportmassage Hengelo is aangesloten bij de ‘NGS klachtenservice WKKGZ‘ en SCAS geregistreerd.
(Een deel van de) diensten verricht door mij als sportzorgmasseur worden door de zorgverzekeraars vergoed.  Meer informatie over de vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je hier. Meer over de aansluiting bij het SCAS register, vind je hier.