Over Sportmassage Hengelo

Welkom op de website van Sportmassage Hengelo!

Voor een goede sportmassage bent u bij Sportmassage Hengelo in goede handen.

Ik ben Jorina Janssen-Braamhaar, sinds 2013 gediplomeerd en gelieerd NGS sportmasseuse. Sinds juni 2018 ben ik tevens sportzorgmasseur!
Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de CALO en jaren werkzaam geweest in het onderwijs als docent LO.

Sporten is een belangrijke bezigheid in mijn leven. Door mijn hobby`s schaatsen, wielrennen, mountainbiken, skiën en hardlopen ben ik mij steeds meer gaan interesseren in ons bewegingsapparaat. De laatste jaren ben ik zelf succesvol als hardloopster en dit geeft mij ook erg veel energie en plezier. Ik breng dit dan ook graag over op anderen.

Mijn belangrijkste taak is blessurepreventie, dat staat voor “het gezonde lichaam gezond houden”. Mijn doel is dus het treffen van maatregelen ter verbetering van de conditie en ter voorkoming en/of vermindering (recidivering) van blessures en aandoeningen.

Meer over de voordelen en de meerwaarde van mij als sportzorgmasseur kun je lezen op de pagina Behandelingen.

De praktijk is geopend op maandagwoensdag & donderdag en op vrijdagochtend– en middag.

Op zoek naar een sportverzorger voor sporttoernooien en/of evenementen?
Geïnteresseerd in hardloop clinics voor bedrijven of individueel?
Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Sportmassage Hengelo is aangesloten bij de ‘NGS klachtenservice WKKGZ‘ en SCAS geregistreerd.
(Een deel van de) diensten verricht door mij als sportzorgmasseur worden door de zorgverzekeraars vergoed.  Meer over de aansluiting bij het SCAS register, vind je hier.

Meer informatie kunt u vinden op deze site. Heeft u nog vragen of wilt een afspraak maken dan kan dat via het afspraak/infoformulier of door te bellen.

sport