Over Sportmassage Hengelo

Welkom op de website van Sportmassage Hengelo!

Voor een goede sportmassage of een fijne ontspanningsmassage bent u bij Sportmassage Hengelo in goede handen.

Ik ben Jorina Janssen-Braamhaar, gediplomeerd en gelieerd NGS sportmasseuse. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de CALO en jaren werkzaam geweest in het onderwijs als docent LO.

Sporten is een belangrijke bezigheid in mijn leven. Door mijn hobby`s schaatsen, fietsen en hardlopen ben ik mij steeds meer gaan interesseren in ons bewegingsapparaat. De laatste ben ik zelf succesvol als hardloopster en dit geeft mij ook erg veel energie en plezier. Ik breng dit dan ook graag over op anderen.

Mijn belangrijkste taak is blessurepreventie, dat staat voor “het gezonde lichaam gezond houden”. Mijn doel is dus het treffen van maatregelen ter verbetering van de conditie en ter voorkoming en/of vermindering (recidivering) van blessures en aandoeningen.

De praktijk is geopend op woensdagdonderdagmiddag– en avond en op vrijdagochtend– en middag.

Op zoek naar een sportverzorger voor sporttoernooien en/of evenementen?
Geïnteresseerd in hardloop clinics voor bedrijven of individueel?

Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie kunt u vinden op deze site. Heeft u nog vragen of wilt een afspraak maken dan kan dat via het afspraak/infoformulier of door te bellen.

sport